Susan Marletta Hart Logo

HSP retreats Met susan

In samenwerking met FIT body & mind, organiseer ik sinds 2014 HSP vakanties op diverse locaties, zoals in het prachtige Zwitserse Bündnerland (Graubünden) of aan de Nederlandse kust in een heerlijk wellness centrum. We combineren de kwaliteit van FIT body & mind in het verzorgen van op en top wellness reizen, met mijn kennis van de specifieke behoeften en begeleiding van de hooggevoelige mensen.

Voor volledig programma en inschrijving:
www.FITbodymind.nl

 


Foto's april 2015 Zeeland
Apr2015-1 Apr2015-2 Apr2015-3 Apr2015-4 Apr2015-5 Apr2015-6 Apr2015-7 galeria lightbox jquery by VisualLightBox.com v6.0m


"Heb een HEERLIJK weekend gehad dat veel te snel voorbij ging!!! Heerlijk gegeten! Een prachtige tuin, en een groot gevoel van harmonie. Ik vond de sfeer erg ontspannen ne het tempo rustig."

"Hoi Susan, mijn dagelijkse oefening nu is om angst en onrust af te laten nemen. Mezelf steeds meer met
positieve informatie vullen! Ik voel meer stevigheid na vorige week en een beter beeld van waarheen ik wil. Ik ben
echt blij dat ik er vorige week bij was bij de hsp groep. Zal er vaak aan terugdenken."

"Allereerst wil ik je bedanken voor de hele week in Zwitserland en je goede raad. Ik ben er nog lang niet maar heb duidelijk een ommekeer gemaakt in mijn leven. Ook aan jouw boeken heb ik enorme steun en jouw een op een sessie was een openbaring. Dank hiervoor."Het programma steekt goed in elkaar. Ik vond alles erg waardevol. Wat een fijne en goede sfeer hebben jullie neergezet!
Jammer dat de tijd zo snel voorbij vloog! Ik wil graag weer naar een vervolg weekend komen. Kijk er nu al naar uit!"

"Ik vond de uitleg over energie zeer waardevol. Inzie nu het verband heel goed. Er is weer een puzzelstukje op z'n plaats gevallen. Dank je wel Susan! Peter, dank je wel voor de goede zorg en het goed doordachte programma!"

 


HSP in Love

Als sensitieve persoon ben je van nature meer doorlaatbaar, meer open en moet je er meer moeite voor doen jezelf te beschermen. Waarschijnlijk leerde je nooit eerder zo helder wat er bij komt kijken om werkelijk te zijn wie je bent: een liefhebbende persoon. Deze training is onontbeerlijk voor iedereen die hooggevoeligheid serieus neemt en er ook binnen liefdevolle relaties ten volle van wil profiteren. Want net als een orchidee heeft de hooggevoelige persoon -meer dan gewoon gevoeligen - de juiste voedingsbodem (lees: omgevingsfactoren) nodig om tot wasdom te komen. In dit weekend ontdek je samen met zielsverwanten welke jouw unieke „voedingsbodem“ is om tot een tevredenstellende liefdesrelatie te komen. In gezelschap van gelijkgestemden onderzoeken en ontdekken we samen oude en nieuwe hechtingspatronen.

“I think...
if it is true that there are as many minds as there are heads,
then there are as many kinds of love as there are hearts.”

Leo Tolstoy, Anna Karenina

 

Je energieveld versterken

Balans, zelfvertrouwen en een sterk energieveld grijpen in elkaar en dragen alle drie bij tot een stevige zelfbewuste 'hooggevoelige' persoonlijkheid. We oefenen met het voelen, versterken en zuiveren van ons eigen energieveld.
Negatieve ervaringen uit het verleden hebben er voor gezorgd dat je jezelf beschermt met onbewuste mechanismen. Reacties die vroeger zinvol waren, staan nu de groei naar een vreugdevolle, zelfbewuste volwassen persoonlijkheid in de weg. We gaan op onderzoek uit wat jou typische reacties zijn en wat jou helpt om meer te kunnen gaan 'vertrouwen op' en 'leunen in' je eigen kracht, intuïtie en innerlijke rust.
(lees verder)

Foto's zomerweek 2014
Val Sinestra


 
BOEKEN:
Leven met hooggevoeligheid Voluit leven met hooggevoeligheid Aandachtig leven met hooggevoeligheid Leven met hooggevoelige kinderen
'Hoewel ik wist dat ik hooggevoelig ben en er al heel wat over gelezen had, gaf jouw boek me het gevoel thuis te komen. Het ligt voor altijd in mijn nachtkastje, om in te grasduinen op momenten dat ik overspoeld geraak en mijn richting wat verlies.' (I.M)

Lees verder
   
Binnenkort

 Retreats met Susan
Val Sinestra 

©SUSAN MARLETTA-HART

Algemene voorwaarden