Susan Marletta Hart Logo

COnsult

Veelal hebben trauma’s een overgeërfde component die in normale therapieën te weinig aandacht krijgt. In de afgelopen tien jaar heb ik keer op keer mogen ervaren dat zeer gevoelige mensen onevenredig zwaar worden belast met problemen die hun oorsprong vinden in het collectieve geheugen (Jung) en/of met trauma’s die al speelden bij ouders en/of voorouders. Hooggevoelige mensen pikken informatie onbewust op en deze mensen hebben daarnaast vaak een gemakkelijke toegang tot de ziel en zijn taak.

HOE kunnen we herkennen wat er speelt?

In de loop der jaren ontwikkelde ik mijn eigen therapeutische methode die zeer effectief is. Met speciale ontspanningstechnieken breng ik de cliënt in een lichte trance zonder dat hij zijn gevoel van aarding verliest. Daarna vergezel ik hem/haar op zijn reis, waarbij het altijd weer een verrassing is wie en wat we tegen komen. Dit kunnen herinneringen uit vorige levens zijn, gestorven kinderen of familieleden, collectieve herinneringen, engelen, symbolische en archetypische figuren. Deze reis van de ziel is altijd fascinerend, helend en verhelderend. De indrukken en ervaringen delen en duiden we na de reis. Soms is er tijd en afstand nodig om de ware betekenis te vatten.

In mijn unieke psychoanalytische benadering van problemen rondom hooggevoeligheid kijk ik doelbewust naar boodschap die naar de oppervlakte komen omdat deze onherroepelijk en onbetwistbaar worden gecommuniceerd.

Zielenreis

De vele zielenreizen die ik inmiddels heb mogen begeleiden, leerden me dat (zeer gevoelige) mensen vaak lijden onder psychische en lichamelijke klachten die hun oorsprong niet altijd hebben in wat op het eerste oog aan de hand lijkt. Pas als de parallellen met het leven van (voor)ouders, familie, de cultuur of tradtie en vorige levens gezien worden, vindt er bij de cliënt een diepe rust en heling plaats. Het trauma en de energetische imprint in de aura laten zich vervolgens eenvoudig verwijderen. Door bewustwording, die een diepe verwerking en loslaten op energetisch niveau bewerkstelligt.

De ervaring laat keer op keer zien hoe belangrijk en bevrijdend dit proces is als het zorgvuldig en vakbekwaam wordt begeleid. Niet alleen in mijn praktijk, maar ook in vele duizenden casestudies is dit beschreven en bewezen.

Met speciale technieken zoals 'verbindingen verbreken' en 'vuur', leer ik de cliënt mogelijkheden om remmende verbindingen, beloftes en plichten los te laten. Een stuk zelfzorg kan aangeleerd worden en in de toekomst worden aangewend. De technieken worden altijd in eerste instantie door mij begeleid (door middel van een geleide meditatie) Na ervaring worden ze nog eens uitgelegd. Omdat ik werk met een sterk hara-bewustzijn, help ik de cliënt ten alle tijden om in sterk realistisch bewustzijn terug te keren. De vorm van therapie die ik aanbied vergroot het gevoel van zelfredzaamheid, kracht en emotionele balans. Ik let er zorgvuldig op dat mijn cliënt de grond onder zijn/haar voeten niet verliest en na afloop een sterkere innerlijke kracht voelt.

Het contact kunnen maken met de diepere drijfveren van je ziel is niet voor iedereen even gemakkelijk. bij een eerste sessie kijk ik naar jouw energielichaam en maak deze paraat voor de reis van de ziel / bewegen van de energieën. De mate waarin de hakra's goed doorstromen en de mate waarin jij als client je kunt overgeven aan dit werk, bepalen mede hoe ver we komen. Van te voren kan ik hierover geen garantie geven. Bij de een of de andere persoon duurt dit proces langer. Het kan dus zijn dat jij pas bij consult twee of drie werkelijk in contact komt met je ziel en met energiepatronen die bezit hebben genomen van jouw wezen. 

Persoonlijk consult (1,5 uur)  € 130,- Euro

Zielenreis (2 uur) € 165,- Euro

Locatie: rondom Amsterdam

Meld je aan via email

Naast de persoonlijke consulten, geef ik ook consulten via skype. Het voordeel is dat je hiervoor niet naar Amsterdam hoeft te komen en je ook sneller geholpen kunt worden. Ik kan je via skype helpen met specifieke vraagstukken op het gebied van hooggevoeligheid die bij jou spelen en bepaalde energetische behandelingen zijn ook mogelijk.
Een afspraak is mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag om 14.00 of 16.00 uur. Een skypeconsult kost € 100,- en duurt een uur.

Meld je aan via email


Voor data en inschrijving stuur ons een email:

Geef je tijdig op want de plaatsen zijn beperkt.

Dank je voor de liefdevolle begeleiding . Het is net alsof ik met een soort van " groot onderzoek'' van mezelf ben begonnen , na jaren van achterstallig onderhoud .'

'Eerst wil ik je hartelijk bedanken , dat je nog steeds de tijd neemt om je lezers te helpen en bij te staan.
Ik heb vaak gezien, dat mensen die bekend werden door het schrijven van een boek , heel vaak voor hun lezers niet meer te bereiken zijn'

“It is because I think so much of warm and sensitive hearts, that I would spare them from being wounded.” ― Charles Dickens, Oliver Twist

 

   
BOEKEN:
Leven met hooggevoeligheid Voluit leven met hooggevoeligheid Aandachtig leven met hooggevoeligheid Leven met hooggevoelige kinderen
'Hoewel ik wist dat ik hooggevoelig ben en er al heel wat over gelezen had, gaf jouw boek me het gevoel thuis te komen. Het ligt voor altijd in mijn nachtkastje, om in te grasduinen op momenten dat ik overspoeld geraak en mijn richting wat verlies.' (I.M)

Lees verder
   
Binnenkort

 



Retreats met Susan
Val Sinestra



 

©SUSAN MARLETTA-HART

Algemene voorwaarden