Susan Marletta Hart Logo

ONS netwerk van Therapeuten

Onderstaand vind je een lijst met psychologen, coaches en therapeuten die bij Susan Marletta Hart een gecertificeerde HSP training hebben gevolgd. Middels bijscholing en intervisie zijn zij op de hoogte van actuele ontwikkelingen rondom hooggevoeligheid in Nederland en België. Ben je op zoek naar begeleiding in jouw woonomgeving, raadpleeg de lijst of vraag ons om hulp bij je keuze.

 

   NEDERLAND
Provincie: Brabant
Ron Borsboom - Eindhoven
www.fasciatherapie.nl, www.hetverlorentweelingensyndroom.nl, www.babytherapie.nl
tel : 040-2447451 of  06-41831964
"ik werk met werkmethoden uit de fasciatherapie en prenatale trauma therapie . Ondermeer onderzoek ik of het lichaam vrij is van verstrikkingen . Dat probeer ik dan op te lossen met fasciatherapie , soort osteopathie , maar dan toegevoegd met voelen. Met trauma therapie , waar ik ondermeer peter Levine technieken toepas. Verder vind ik het belangrijk om met mensen de vroegste trauma op te sporen en daarmee te werken. Ik ben er stelling van overtuigd dat je trauma’s weer in beweging moet brengen . Dat is heilzaam voor heel de mens.
Het hoog gevoelige spectrum van klachten ken ik ook als ervaringsdeskundige en ik werk graag met deze mensen.
"
Provincie: Gelderland
Nienke Stehmann-Wierda- Zutphen (Gelderland en Overijssel)
Coach bij hooggevoeligheid en levensvragen
www.goedgevoeld.nl nienke@goedgevoeld.nl  
"Met diepe dankbaarheid denk ik terug aan de dag waarop ik mijn ‘anders zijn’ kon plaatsen en mijn eigenschap met nieuwe ogen heb leren zien.
Mijn hooggevoeligheid werd vanaf die dag een kracht. Een kracht die ik heb leren kennen en die me in staat stelt om ook andere hooggevoelige mensen
te mogen begeleiden op hun pad. Susan Marletta Hart heeft me geholpen om mijn werk als coach te verdiepen. Door mijn sensitiviteit als leidend instrument
te gebruiken waarbij ik mag vertrouwen op mijn intuïtie naast kennis en ervaring. Door je (opnieuw) te leren vertrouwen op de antwoorden die in ons lichaam
aanwezig zijn en om ruimte te maken voor datgene in ons dat gehoord wil worden.
De uitdaging die wij als hooggevoeligen bij onze geboorte aangaan, is er een die ik steeds met grote bewondering en vanuit liefde en compassie begeleid!"
PROVINCIE: Noord-holland
Daniëlle Dijkstra - Amsterdam
Coach
info@serire.nl www.serire.nl 06-55855155
"Als coach is het mijn passie om mensen te helpen om los te komen van negatieve ervaringen en het leven vanuit een andere invalshoek te zien. "
Provincie: UTRECHT
Alex van Cappelle - Bilthoven / Soesterberg
GZ-Psycholoog
info@praktijkprabhu.nl www.praktijkprabhu.nl 06-14386125
"Met behulp van de therapie is het me gelukt om de potentie en de kracht van mijn gevoeligheid te ontdekken. In plaats van te worden overspoeld door prikkels en emoties, heb ik geleerd mijn sensitiviteit te gebruiken als innerlijk kompas"
Josja Koelink - Utrecht, Vleuten
HSP-coach voor kinderen en volwassenen
josja@demaskerbloem.nl www.demaskerbloem.nl 06-42099618
"Zien wie jij bent, met al je kracht en kwetsbaarheid. Ik help je graag effectief om te gaan met twijfel, (innerlijke) kritiek en overprikkeling zodat je vanuit balans en vertrouwen in het leven komt te staan."
Provincie: Zeeland
Anja de Blaeij - Terneuzen
Arbeids- en gezondheidsadviseur/arboverpleegkundige, hooggevoeligheidstherapeut, NLP-coach, HeartMath® hartcoherentiecoach
info@anjadeblaeij.nl www.anjadeblaeij.nl 06-13125156
"Authenticiteit, omgaan met energie, balans vinden… leven vanuit je innerlijke kracht en je grenzen kennen is zó belangrijk. Niet alleen voor de gevoelige ziel, maar voor iedereen! Mijn coaching integreert professionele kennis, sensitiviteit en Zeeuwse nuchterheid. De integere methodiek van Susan Marletta-Hart ontroert mij nog dagelijks en dat gun ik jou ook"
Marian Buijs - Middelburg
Coaching voor kinderen en volwassenen

mbuijs@zeelandnet.nl

www.labyrintzeeland.nl

06-25058248

"Als hoog gevoelige vrouw coach ik vanuit een invoelende, intuïtieve en creatieve manier om jou je   eigen kracht en talenten te laten ontdekken. Ik luister graag naar je en samen met jou de rode draad volgend, zoeken we naar een oplossing en dat doen we in mijn praktijk en/of wandelend in de natuur. "
 
   BELGIË
Provincie: KEMPEN
ELS JANSSENS - Antwerpen
Therapeut (life coaching / shiatsu / massages/ Reiki / voetreflexologie)
els.janssens14@hotmail.be www.shiatsu-coaching.be 01-4370667
"Energetisch werken, hooggevoeligheid, CVS, fibromyalgie en burn-out"
Provincie: Vlaams brabant
ANNE WELLECOMME - Kessel-Lo
psychotherapie vanuit de gestaltbenadering
gestaltwellecomme@gmail.com www.psychotherapiewellecomme.be 0479-565774
"Ben je hoogsensitief en kan je even wat hulp gebruiken om deze eigenschap als een kwaliteit uit te bouwen?
Ben je hoogsensitief en vind je het hoegenaamd onmogelijk deze eigenschap als een kwaliteit te beschouwen?
Voel je je vast zitten of in de war, en denk je dat er meer aan de hand is dan enkel je hoogsensitiviteit als eigenschap?
Dan bewandel ik graag - samen met jou - dat stukje van het pad waarbij je zo goed wat ondersteuning kan gebruiken."
Provincie: Limburg
BERIT ANDERSEN - Lanaken
Gezondheidstherapeute/ hsp-begeleider/ onlinecoach in opleiding
berit.andersen43@gmail.com   +32-471697656
"De ontdekking hooggevoelig te zijn heeft mijn leven een andere wending gegeven. Ik heb me er de laatste jaren in verdiept en door de training met Susan Marletta-Hart heb ik de tools aangereikt gekregen om anderen in hun ontdekkingstocht te begeleiden. Door eerdere opleidingen van gezondheidstherapeut, evolutiecoach, basisopleiding PRH en contextuele therapie denk ik een goede basis te hebben om op verschillende manieren de uitdagingen van hooggevoeligheid te kunnen ondersteunen en begeleiden."
 

 

BOEKEN:
Leven met hooggevoeligheid Voluit leven met hooggevoeligheid Aandachtig leven met hooggevoeligheid Leven met hooggevoelige kinderen
'Hoewel ik wist dat ik hooggevoelig ben en er al heel wat over gelezen had, gaf jouw boek me het gevoel thuis te komen. Het ligt voor altijd in mijn nachtkastje, om in te grasduinen op momenten dat ik overspoeld geraak en mijn richting wat verlies.' (I.M)

Lees verder
   
Binnenkort

 Retreats met Susan
Val Sinestra 

©SUSAN MARLETTA-HART

Algemene voorwaarden