Susan Marletta Hart Logo

Training Voor professionals

Behandel- en begeleidingsmethoden voor de problematiek rondom hooggevoelligheid

Deze training is bedoeld voor iedereen die affiniteit heeft met het onderwerp hooggevoeligheid. Ben je werkzaam in de gezondheidszorg of in het onderwijs en zoek je naar gefundeerde expertise over de hspersoonlijkheid? Ben je psycholoog, pedagoog, arts of psychiater en erken je dat hooggevoeligheid een steeds belangrijk wordend thema is?

Heb je cliënten of patiënten die je beter wilt kunnen voorlichten en begeleiden met betrekking tot hoogsensitiviteit? En zoek je een passende aansluiting bij een levendig netwerk van hsp-hulpverleners? Deze training biedt alle professionals de kans om zich in een vrije atmosfeer van uitwisseling, gefundeerd en serieus in het onderwerp te verdiepen.
Wees dus welkom!

Reactie van deelneemster basistraining, Jessica Thijssen:
“Zelf merk ik - en ook bij de anderen van de training destijds - dat we allemaal meer in onze eigen kracht zijn gaan staan, eerder zaken herkennen/anticiperen en meer durven te benoemen wat in ons opkomt en het te verwoorden of er naar te handelen zonder gène, maar met een overtuigd innerlijk weten door het vertrouwen in het geleerde en je intuïtie.

Zo ben ik directer en sneller naar de kern van het probleem bij mijn patiënten, zijn de coachingen en motiverende gesprekken dieper/intenser met mooie feedbacks van mijn cliënten en beweeg ik me makkelijker tussen alle diverse persoonlijkheidstypen en pas mijn instructies daar op aan zonder oordeel en met compassie.
Zo fijn en bijzonder hoe de energie dan pos. stroomt tussen behandelaar & cliënt, maar ook lichaam en geest. Mensen gaan na de behandeling met een gevoel van toegevoegde waarde weg.”

 

Training 'Hooggevoeligen in mijn praktijk'

Training voor professionals
Basistraining


Data:
7+8 oktober 2017
18+ 19 november 2017
13+14 januari 2018

Kosten: € 2.075,- (bij aanmelding en betaling voor 1 april € 100,- korting).

Locatie:
Het Coachhuis IJsbaanpad
IJsbaanpad 9 ,
1076 CV Amsterdam
www.hetcoachhuis.nl

Lees verder

Aanmelden


vervolgtraining professionals

 

6 daagse "Chakra" training

Lees verder
"Door Susan haar ‘zijn’, vanuit rust en vertrouwen, maar vooral met een zeer persoonlijke benadering met ruimte voor alles wat aandacht vroeg, heb ik mezelf kunnen toestaan een plek in te nemen in dit prachtige vakgebied. Door in eerste instantie te gaan staan voor mijn eigen hooggevoeligheid kon ik contact maken met het verlangen om anderen te willen begeleiden in de aanvaarding en het hervinden van hun kracht in sensitiviteit.
De training is hierin allesbepalend geweest en ik kan het een ieder aanbevelen die met een soortgelijke wens leeft. Susan geeft je de tools en het vertrouwen om hiermee aan de slag te gaan op een manier die bij jou past!"


Netwerk

Wij bouwen aan een netwerk van gecertificeerde trainers. We zijn bezig dit naar regio op te zetten. Als je mee wilt doen, kan dat door het volgen van een 6-daagse bijscholingscursus. Na afsluiting van deze bijscholing, ontvang je een certificaat en de mogelijkheid je aan te melden voor het netwerk.

Als netwerkdeelnemer word je uitgenodigd voor terugkomdagen en intervisies, en ontvang je actuele informatie over belangrijk internationale ontwikkelingen omtrent hooggevoeligheid. Daarnaast kun je rekenen op doorverwijzingen van cliënten. Ben je geïnteresseerd of heb je vragen met betrekking tot de training of ons netwerk, schrijf ons dan een mailtje met de volgende gegevens:

provincie
stad waarin je werkzaam bent
website
telefoonnummer
mailadres
beroep
een kort testimonial (in ca. 3 zinnen jouw specialiteit en kracht)
een foto van jezelf of logo

We voegen deze informatie samen op mijn site met een link naar jouw website of e-mailadres.


'Ik ben de opleiding bij Susan gaan volgen omdat Susan een autoriteit is op het gebied van hooggevoeligheid en ik graag van haar wilde leren. In drie intensieve weekenden heb ik concrete handvatten gekregen die ik nu inzet in mijn eigen praktijk. Waar ik eerst vooral naar het emotionele en het mentale niveau van een cliënt keek kijk ik nu ook naar het energetische niveau. Dit levert me veel bruikbare informatie op. Ook de oefening om een ervaren flowmoment weer naar boven te halen en zo een cliënt weer in zijn kracht te zetten gebruik ik vaak. Naast dat ik er voor mijn praktijk veel aan heb gehad heeft het me ook persoonlijk gesterkt. Ik kijk er naar uit om met het tweede deel van de opleiding te starten.'

"Heel hartelijk dank Susan voor het geven van een zeer gedetailleerde opleiding met tal van invalshoeken en oefeningen voor het benaderen en begeleiden van de hooggevoelige patiënt in je praktijk.Ik ben zeer enthousiast en kan het elke psycholoog,therapeut, coach en arts aanraden om meer over dit onderwerp te leren."


De klas van 2015:


 

BOEKEN:
Leven met hooggevoeligheid Voluit leven met hooggevoeligheid Aandachtig leven met hooggevoeligheid Leven met hooggevoelige kinderen
'Hoewel ik wist dat ik hooggevoelig ben en er al heel wat over gelezen had, gaf jouw boek me het gevoel thuis te komen. Het ligt voor altijd in mijn nachtkastje, om in te grasduinen op momenten dat ik overspoeld geraak en mijn richting wat verlies.' (I.M)

Lees verder
   
Binnenkort

 Retreats met Susan
Val Sinestra 

©SUSAN MARLETTA-HART

Algemene voorwaarden