Susan Marletta Hart Logo

vervolgtraining professionals

Chakratraining:


5+6 oktober 2017
16+17 november 2017
11+12 januari 2018

Kosten: € 2.075,- (bij aanmelding en betaling voor 1 april € 100,- korting).

Locatie:
Het Coachhuis IJsbaanpad
IJsbaanpad 9 ,
1076 CV Amsterdam
www.hetcoachhuis.nl

Ik vind het fijn je een verdiepende training te kunnen aanbieden van de stof zoals die is behandeld in de eerste training.Als je de basistraining niet hebt gevolgd, maar je verdiept hebt in hooggevoeligheid, dan is het ook mogelijk om deel te nemen aan deze training. In deze leergang zul je je praktische en theoretisch kennis vergroten met behulp van de technieken waarmee je in het eerste jaar hebt kennis gemaakt.

Je oefent met:

  • diverse geleide meditaties (ontvangen en geven)
  • bodyscan en Embodiment (waarnemen van de energieën)
  • meer hara-werk,
  • verdieping van de chakra psychologie m.b.t. de hooggevoelige persoonlijkheid (je eigen proces en in case studies)
  • verdieping van oorzaken van traumata. In het bijzonder m.b.t. vorige levens en de genealogische lijn (voorouders)
  • horizontale en verticale energieën
  • energetische bewustwording (technieken als lijnen doorknippen, het vuur, externaliseren)

De opbouw van de training baseer ik wederom op de chakra's:

Dag 1: Chakra één.
Aarden.

Het recht er te zijn. Overlevingsmechanismen. De voorouderlijke lijn en keuzes m.b.t. incarneren. Traumata van het wortelchakra (vertrouwen). Hara-werk. Gevolgen van geboortetraumata in relatie tot hsp. Embodiment en bodyscan


Dag 2: Chakra twee.
Gevoelens.
Het recht te voelen en de trauma’s van het tweede chakra. Hara-werk. Balans en disbalansen in de emotionele/hormonale huishouding bij hooggevoelige mensen. De innerlijke organen en hun functie met betrekking tot de buik als tweede hesenen. Een Oosterse zichtwijze. Excessen en deficiëntie verklaren en onderzoeken.


Dag 3: Chakra drie.
Wilskracht.
Het recht op keuzes, het recht op wilskracht. Traumata met betrekking tot vrijheid en grenzen bij hsp’s. Hooggevoeligheid en het voelen van macht/onmacht. Verticale en horizontale communicatie. Communicatiestijlen en hooggevoeligheid. Bodyscan en emobidment.


Dag 4: Chakra vier.
Liefde.

Het recht relaties aan te gaan. Hooggevoeligheid en de uitdagingen in liefdesrelaties. Voelen versus willen versus denken. De drie dantiens in liefdesrelaties. Trauma’s op het gebied van vertrouwen. Een (te) open hart, valkuilen en beschermingsmechanismen. Het eigen ‘huis’ en grenzen voelen. Lijntjes doorknippen. Het vuur als inzet van bewustwording. De alchemie van het hart.


Dag 5: Chakra vijf.
1. Uiten.
2. Omgang met zintuigenlijke prikkels.

Het recht je te uiten. Het recht je authentieke zelf te verwezenlijken. Traumata van het keelchakra. De keel, het energetische knooppunt van de prikkelverwerking. Hsp’s en het vinden van de  eigen stem. Authenticiteit en hooggevoeligheid. Je roeping vinden.


Dag 6: Chakra zes en zeven.
Visie.
Het recht een spirituele wezen te zijn. Hooggevoeligheid en (trauma’s op het gebied van) spiritualiteit.  Hooggevoeligheid en heldere vermogens. Het inzetten van je heldere gaves in therapeutisch werk. Hulp van de andere kant inschakelen. Je eigen visie ontwikkelen op (jouw) hooggevoeligheid.


Tussentijds vinden opnieuw twee intervisie-bijeenkomsten plaats. (Nader af te spreken) Deze leergang wordt afgelsoten met een klein werkstuk en (voor wie een certificaat wil ontvangen) een kwaliteitsproef.

Naast mijzelf is er altijd een tweede trainer in de les aanwezig. Deze persoon assisteert mij met name op praktisch vlak. Verder hebben jullie de mogelijkheid om gratis bij een of meerdere dagworkshops die ik aan hooggevoelige personen bied aanwezig te zijn.

lees meer over aarden
lees meer over begrenzen
lees meer over hooggevoeligheid

BOEKEN:
Leven met hooggevoeligheid Voluit leven met hooggevoeligheid Aandachtig leven met hooggevoeligheid Leven met hooggevoelige kinderen
'Hoewel ik wist dat ik hooggevoelig ben en er al heel wat over gelezen had, gaf jouw boek me het gevoel thuis te komen. Het ligt voor altijd in mijn nachtkastje, om in te grasduinen op momenten dat ik overspoeld geraak en mijn richting wat verlies.' (I.M)

Lees verder
   
Binnenkort

 Retreats met Susan
Val Sinestra 

©SUSAN MARLETTA-HART

Algemene voorwaarden