Susan Marletta Hart Logo

WELKOM OP MIJN SITE
 

Training 'Hooggevoeligen in mijn praktijk'

Deze training biedt alle professionals de kans om zich in een vrije atmosfeer van uitwisseling, gefundeerd en serieus in het onderwerp te verdiepen.

Lees verder

VERVOLGTraining 'Hooggevoeligen in mijn praktijk'

"Chakratrianing"
De data voor deze vervolgtraining zijn bekend!

Lees verder


 

Priveconsult met Susan


Lees verder

Workshops

In onze workshops onderzoeken en ontwikkelen we onze liefdevolle aard en gaan we oefenen met vaardigheden die zowel het besef van gezonde grenzen als een zelfbewuste communicatie vergroten.


Lees verder


Lieve Susan, ik denk niet dat ik dit in woorden kan beschrijven.
Het is voor mij fantastisch geweest, een innerlijke transformatie.
Hiervoor had ik nog nooit van hooggevoeligheid en alles wat er bij
komt kijken gehoord. Het ging snel heel snel en juist daar ben ik blij om.
Ik had deze zet nodig. Ik voel me vrij, in balans, in me energie, bewust, vooral mezelf. Ik heb mijn ik-kracht ontdekt en in elke beweging neem ik dit mee.
Bedankt voor alles, ik vond het soms zwaar, waar ik blij mee was/ben omdat ik wist dat ik het juiste aanpakte, dit heeft me verrijkt.
Bedankt voor je geduld, openmind, wijsheid en vooral liefde.
Je bent een prachtig, liefdevol mens. ❤️💫


 

Susan Marletta-HartDeze site gaat over hooggevoeligheid, hsp-zijn, hoogsensitiviteit of hoe je hetzelf wiltnoemen. Ik ben zelf hooggevoelig en werk sinds vijftien jaar voor en met hooggevoelige mensen. Ik schrijf er boeken over, geef trainingen en workshops en begeleid sensitieve mensen in hun persoonlijke proces middels therapeutische (online) begeleiding.Kijk rustig rond op mijn site enzie of er voor jou iets interessants bij zit.

Meer over Susan

Meer over Hooggevoeligheid


HSP-Retreats met Susan

In samenwerking met FIT body & mind, organiseer ik sinds 2014 HSP vakanties op diverse locaties, zoals in het prachtige Zwitserse Bündnerland (Graubünden) of aan de Nederlandse kust in een heerlijk wellness centrum. We combineren de kwaliteit van FIT body & mind in het verzorgen van op en top wellness reizen, met mijn kennis van de specifieke behoeften en begeleiding van de hooggevoelige mensen.

Komende data:

Castricum 17-19 maart: HSP in Love (relations) en Leven met Hooggevoeligheid.

Zeeland 23-25 juni: Leven met Hooggevoeligheid voor vrouwen.

Ardeche/Frankrijk 15-22 juli: HSP week met wandelen.

Zwitserland 27 aug-2 sept: HSP week met wandelen.

Lees verder

 


"Allereerst wil ik je bedanken voor de hele week in Zwitserland en je goede raad. Ik ben er nog lang niet maar heb duidelijk een ommekeer gemaakt in mijn leven. Ook aan jouw boeken heb ik enorme steun en jouw een op een sessie was een openbaring. Dank hiervoor."

Aanbevolen:

Tijdschrift "Psychologie" publiceerde artikel over Susan en Hooggevoeligheid.

Lees hier het artikel

Netwerk van therapeuten

We hebben een steeds groeiend netwerk van psychologen, coaches en therapeuten, die bij Susan Marletta Hart een gecertificeerde HSP training hebben gedaan.

Lees verder


"Ik wil je even meegeven, dat het immens veel is wat je me aanleert. Ik besef, dankzij jou, het belang van mijn taak als moeder. Door nee te zeggen tegen bepaalde zaken, merk ik dat ik eigenlijk zelfs sneller vooruitga, bewuster geniet en meer onderneem. Het is alsof ik wakker word uit een slaap, een trance.
Ik zie alles veel helderder en ben rustiger vanbinnen. Ik denk dat ik nu liefdevoller opvoed dan voordien, bewuster. Ik voel me dichter bij mezelf dan ooit en bij wat ik zelf wil. Ik voel ook minder de emoties van anderen. Ik omring me met mensen die me opladen en me in mijn authenticiteit laten groeien als persoon. Ik ga mijn eigen weg; mijn gezin en mijn verdieping heeft nu prioriteit. Ik oefen dagelijks met al je wijze opdrachten. Ik ben ook niet meer zo moe en zo gekwetst. Ik heb de indruk dat mijn hoofd minder vol zit. Het is zeer helend.''

 

BOEKEN:
Leven met hooggevoeligheid Voluit leven met hooggevoeligheid Aandachtig leven met hooggevoeligheid Leven met hooggevoelige kinderen
'Hoewel ik wist dat ik hooggevoelig ben en er al heel wat over gelezen had, gaf jouw boek me het gevoel thuis te komen. Het ligt voor altijd in mijn nachtkastje, om in te grasduinen op momenten dat ik overspoeld geraak en mijn richting wat verlies.' (I.M)

Lees verder
   
Binnenkort

 Retreats met Susan
Val Sinestra 

©SUSAN MARLETTA-HART

Algemene voorwaarden